strumica denes logo

ОВОЈ ПЕТОК, АЛЕН ХАСАНОВИЧ ЗА ПРВ ПАТ ГОСТУВА ВО GOSSIP CAFE – ПОВЕЛЕТЕ НА ДОБРА ЗАБАВА!

Автор:

Датум:

јануари 3, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

јануари 3, 2019

Категории:

Струмица

04•01 – Овој Петок за прв пат во Gossip Cafe ни гостува еден од најпопуларните македонски пеачи – Ален Хасанович, дечкото кој со своите настапи ја освои публиката ширум земјава, ве очекува на квалитетна Екс Ју забава проследена со одлична атмосфера.

Почеток: 21:30 часот

⭐️ Gossip Cafe ! ⭐️

Резервации:
070 228 765 Софија Андонова
072 623 472 Тања Пандева
078 698 283 Филип Ѓеоргиев
078 917 317 Тими Наков