ЈОЦЕ ПАНОВ ОВОЈ ПЕТОК ВО ГОСИП КАФЕ!

јануари 30, 2019

01•02.2019 – Овој Петок во Gossip Cafe ни гостува Јоце Панов, дечкото кој со своите настапи ја освои публиката ширум земјава, ве очекува на квалитетна Екс Ју забава проследена со одлична атмосфера.

Почеток: 22:00 часот

⭐️ Gossip Cafe ! ⭐️

Резервации:
070 228 765 Софија Андонова
072 623 472 Тања Пандева
078 698 283 Филип Ѓеоргиев
078 917 317 Тими Наков

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: