strumica denes logo
БОСИЛОВО

јули 14, 2019

5 факти за Босилово кои не сте ги знаеле

Распослана во средишниот дел на плодното Струмичко Поле, помеѓу планините

Види повеќе

април 4, 2019

ОГЛАС: ПИЦЕРИЈА „ПАРК“-БОСИЛОВО ИМА ПОТРЕБА ОД РАБОТНИЧКА ЗА ВО КУЈНА И ПИЦА МАЈСТОР!

Пицерија „Парк“-Босилово има потреба од работничка за во кујна и

Види повеќе

септември 6, 2018

ПАРОДИЈА НА УМС БОСИЛОВО: УЛИЧНО ОСВЕТЛУВАЊЕ ВО РАДОВО

  Младите од Радово сами ги осветлија улиците со импровизација

Види повеќе

јули 23, 2018

ВОЗБУДЛИВА ФУДБАЛСКА ПОНЕДЕЛНИЧКА НОЌ ВО БОСИЛОВО!

Вечерва ЕКСТРА ДЕРБИ на турнирот во мал фудбал во Босилово:

Види повеќе

април 24, 2018

И ОК ВМРО-ДПМНЕ НА БОСИЛОВО ДОБИ НОВ ПРЕТСЕДАТЕЛ – ТОНИ ГРАЖДАНЛИЕВ!

На редовниот состанок на Извршниот Комитет на ВМРО-ДПМНЕ кој се

Види повеќе