strumica denes logo

И ОК ВМРО-ДПМНЕ НА БОСИЛОВО ДОБИ НОВ ПРЕТСЕДАТЕЛ – ТОНИ ГРАЖДАНЛИЕВ!

Автор:

Датум:

април 24, 2018

Категории:

ВМРО-ДПМНЕ

Автор:

Датум:

април 24, 2018

Категории:

ВМРО-ДПМНЕ

На редовниот состанок на Извршниот Комитет на ВМРО-ДПМНЕ кој се одржа на ден 23.04.2018 освен што беше анализирана актуелната економска, политичка и општествена состојба во државата, беа разгледувани и донесени и кадровски одлуки и беа финализирани постапките за избор на повеќе претседатели на Општинските комитети низ Македонија, информираат од партијата.

За претседател на Општинскиот комитет на Босилово е избран Тони Гражданлиев.