ПАРОДИЈА НА УМС БОСИЛОВО: УЛИЧНО ОСВЕТЛУВАЊЕ ВО РАДОВО

септември 6, 2018

 

Младите од Радово сами ги осветлија улиците со импровизација на фенери. Радово веќе неколку дена нема улично осветлување на поголем дел од селото поради неажурноста на локалните власти. Под фенерите е напишано ветувањето за изградба на ново улично осветлување.  Со оваа активност младите ја потсетија општинската управа дека ажурното работење создава реални услови за живот и работа.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: