Home

Perdormire

Tag - Борис Трајковски

Култура

НА ДЕНЕШЕН ДЕН ЗАГИНА ЧОВЕКОТ КОЈ СИТЕ ГО САКАА: Сеќавање на пререрано загинатиот претседател Борис Трајковски

ВЕРУВАМ ВО МАКЕДОНИЈА се зборовите кои често ги говореше и ги опишуваат делата што ги правеше претседателот Борис Трајковски! Човекот кој ги обединуваше во...

Култура

(ВИДЕО) ДЕНЕС ТОШЕ ЌЕ ПОЛНЕШЕ 38 ГОДИНИ: Погледнете ја ретката снимка на која Тоше и Борис Трајковски ја пејат МАКЕДОНСКАТА химна!

Денес нашата најголема икона Тоше Проески ќе наполнеше 38 години доколку беше жив…Политичар и пејач, и двајцата горди, и двајцата Македонци. На преполн...