strumica denes logo

(ВИДЕО) ДЕНЕС ТОШЕ ЌЕ ПОЛНЕШЕ 38 ГОДИНИ: Погледнете ја ретката снимка на која Тоше и Борис Трајковски ја пејат МАКЕДОНСКАТА химна!

Автор:

Датум:

јануари 25, 2019

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

јануари 25, 2019

Категории:

Култура

Денес нашата најголема икона Тоше Проески ќе наполнеше 38 години доколку беше жив…Политичар и пејач, и двајцата горди, и двајцата Македонци. На преполн стадион навиваат и пејат за Македонија. Веќе ги нема, но сеќавањата остануваат свежи. Погледнете го видеото на кое Тоше и Борис ја пејат македонската химна: