strumica denes logo

Ретка снимка: Тоше Проески и Борис Трајковски ја пејат македонската химна

Автор:

Датум:

мај 25, 2016

Категории:

Магазин

Автор:

Датум:

мај 25, 2016

Категории:

Магазин

Политичар и пејач, и двајцата горди, и двајцата Македонци. На преполн стадион навиваат и пејат за Македонија. Веќе ги нема, но сеќавањата остануваат свежи:


Najgolemiot Navivač na Makedonija …. by KevinKennedy