strumica denes logo

БРАТОТ НА БОРИС ТРАЈКОВСКИ ЈАВНО ГО ПОДДРЖА КАНДИДАТОТ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА МАКЕДОНИЈА ВЛАТКО ЃОРЧЕВ!

Автор:

Датум:

јануари 26, 2019

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

јануари 26, 2019

Категории:

Култура

}”>

 

Пратеникот и член на раководството на ВМРО-ДПМНЕ, Влатко Ѓорчев е првиот пријавен претседателски кандидат на Република Македонија. На својот официјален фејсбук профил, братот на Борис Трајковски јавно го поддржа Ѓорчев.

„Јас Мојсеј Трајковски, брат на Борис Трајковски, давам целосна поддршка на кандидатот за претседател на Македонија-Влатко Ѓорчев кој е чесен и поштен човек и може да биде претседател на сите граѓани на државата“ – напиша тој.