ФОТО: Погледнете како изгледаше посетата на Борис Трајковски во Струмица

февруари 29, 2016

Тие што памтат знаат каков беше Борис Трајковски кога ќе ја посетеше својата родна Струмица. Без терохранители, без никаква придружба. Луѓето го сакаа и разговараа со него на нај приjaтелски начин. Струмица Денес ви избра неколку фотографии од Трајковски во една од посетите на Струмица за да ја доловите блискоста на еден претседател со граѓаните.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: