Home

Perdormire

Tag - Анкета

Магазин Образование

АНКЕТА: ЗАДОВОЛНИ ЛИ СТЕ ОД ТОА КАКО СЕ ОДВИВА ОНЛАЈН НАСТАВАТА ВО СТРУМИЧКИТЕ ОСНОВНИ И СРЕДНИ УЧИЛИШТА?

Пандемијата зазема се’ поголем замав, а учениците веќе речиси 2 месеци следат онлајн настава од дома. Импресиите се поделени, искуствата и финансиските...

Струмица

АНКЕТА: Дали економската несигурност кај младите брачни парови во Струмица доведува до разводи?

Според државниот завод за статистика во споредба со минатите години, разводите во земјава се намалиле за 0,5 %. Според струмичани најчестата причина за развод...

Струмица

2000 ГРАЃАНИ ГЛАСАЛЕ ЗА 10 ЧАСА НА АНКЕТАТА НА СТРУМИЦА ДЕНЕС: 1730 ГРАЃАНИ НЕ СЕ ЗАДОВОЛНИ ОД НАДЛЕЖНИТЕ ЗА ПРОБЛЕМОТ СО ДУПКИТЕ НА УЛИЦИТЕ!

  10 часа откако Струмица Денес по барање на читателите ја постави новата анкета насловена „Дали надлежните доволно се грижат за санирање на дупките на...

Култура

АНКЕТА: СЕ СОГЛАСУВАТЕ ЛИ СО НОВОТО ИМЕ? ВЛАДАТА СООПШТИ ДЕКА ОД ДЕНЕС ОФИЦИЈАЛНО СМЕ РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА!

Од Владата информираат дека денеска влегува во сила Конечната Спогодба за решавање на разликите опишани во резолуциите 817 (1993) и 845 (1993) на Советот за...

Струмица

АНКЕТА: Дали младите во струмичко сакаат да работат земјоделие? Постарите велат кој сака да работи, може да живее од земјоделство!

Струмичкиот регион важи за еден од најпогодните региони во Европа за земјоделство. Но, како што поминуваат годините земјоделството полека умира…Дали една...