2000 ГРАЃАНИ ГЛАСАЛЕ ЗА 10 ЧАСА НА АНКЕТАТА НА СТРУМИЦА ДЕНЕС: 1730 ГРАЃАНИ НЕ СЕ ЗАДОВОЛНИ ОД НАДЛЕЖНИТЕ ЗА ПРОБЛЕМОТ СО ДУПКИТЕ НА УЛИЦИТЕ!

мај 9, 2019

 

10 часа откако Струмица Денес по барање на читателите ја постави новата анкета насловена „Дали надлежните доволно се грижат за санирање на дупките на улиците во Струмичко?“ За 10 часа гласале околу 2.000 граѓани од кои 129 одговориле дека се задоволни а 1730 одговориле дека не се задоволни. Граѓаните може да гласат и понатаму со кликнување на следниот ЛИНК

 

 

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ