Home

Perdormire

Tag - Анкета

Струмица

АНКЕТА: Струмичани бараат да се изгради старечки дом во Струмица, дали е тоа навистина потребно?

На вчерашната анкета поставена од порталот Струмица Денес со наслов „ШТО ПОВЕЌЕ САКААТ МЛАДИТЕ ДА СЕ ОТВОРИ ВО СТРУМИЦА, КИНО ИЛИ ПАК ПОГОЛЕМ НОЌЕН КЛУБ НАДВОР...

Струмица

АНКЕТА: ШТО ПОВЕЌЕ САКААТ МЛАДИТЕ ДА СЕ ОТВОРИ ВО СТРУМИЦА, КИНО ИЛИ ПАК ПОГОЛЕМ НОЌЕН КЛУБ НАДВОР ОД ГРАДОТ СО СЕКОЈДНЕВНИ ЖУРКИ?

Претходно имавме анкета која беше насловена „ Што најмногу и недостасува на Струмица, а што треба да се отфрли?“ во коментари некои одговорија дека сакаат...

Струмица

АНКЕТА ЗА ВОЗАЧИТЕ ВО СТРУМИЦА: На кои улици најмногу во Струмица се оштетуваат возилата и истите треба да бидат санирани?

До Струмица Денес постојано пристигнуваат фотографии од граѓани кои се жалат поради оштетувањето на нивните автомобили од дупките низ повеќе улици во Струмица...