АНКЕТА ЗА ВОЗАЧИТЕ ВО СТРУМИЦА: На кои улици најмногу во Струмица се оштетуваат возилата и истите треба да бидат санирани?

октомври 27, 2018

До Струмица Денес постојано пристигнуваат фотографии од граѓани кои се жалат поради оштетувањето на нивните автомобили од дупките низ повеќе улици во Струмица. Оваа објава е направена со цел граѓаните да коментираат на кои улици во градот најмногу се оштетуваат возилата, а надлежните се надеваме дека ќе обрнат внимание на коментарите и ќе го решат проблемот. Вашите коментари може да ги дадете под овој пост.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: