Home

Perdormire

Струмица

Струмица

Десет пожарникари од Струмица учествуваат на вежба во Србија под покровителство на НАТО

Десет пожарникари од Територијалната професионална противпожарна едница на Струмица учествуваат на меѓународна вежбовна активност за спасување од урнатини и...

Струмица

Медицинарите од „Димитар Влахов“ заедно со нивната професорка ја посетија психијатриската болница Негорци

Во среда на 03.10.2018 година, учениците од IV година здравствена струка, заедно со професорката Емилија Котеска ја посетија психијатриската болница Негорци...

Струмица

Струмица по втор пат домаќин на интернационалниот гастрономски натпревар „ГастроМак Македонија 2018“

Од вечерва до 11. Октомври, Струмица по втор пат ќе биде домаќин на третиот интернационален гастрономски натпревар „ГастроМак Македонија 2018“. На денешната...