bandr
Струмица

(АНКЕТА) Инспирирано од вистинска случка: ДАЛИ СТРУМИЧАНИ СЕ ОПСЕДНАТИ СО СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ?

Во извештајот на Канцеларијата за национална статистика прикажано е поголемо ниво на емоционални проблеми, хиперактивност и лошо однесување кај младите луѓе...

Струмица

АНКЕТА: Струмичани бараат да се изгради старечки дом во Струмица, дали е тоа навистина потребно?

На вчерашната анкета поставена од порталот Струмица Денес со наслов „ШТО ПОВЕЌЕ САКААТ МЛАДИТЕ ДА СЕ ОТВОРИ ВО СТРУМИЦА, КИНО ИЛИ ПАК ПОГОЛЕМ НОЌЕН КЛУБ НАДВОР...

Струмица

АНКЕТА: ШТО ПОВЕЌЕ САКААТ МЛАДИТЕ ДА СЕ ОТВОРИ ВО СТРУМИЦА, КИНО ИЛИ ПАК ПОГОЛЕМ НОЌЕН КЛУБ НАДВОР ОД ГРАДОТ СО СЕКОЈДНЕВНИ ЖУРКИ?

Претходно имавме анкета која беше насловена „ Што најмногу и недостасува на Струмица, а што треба да се отфрли?“ во коментари некои одговорија дека сакаат...

Струмица

АНКЕТА: Дали сопствениците на фирмите во Струмица треба да ги покачат платите, или пак на младите не им се работи?

Секојдневно младите се жалат на тоа дека нема работа во Струмица, или пак кога ќе ја пронајдат посакуваната работа тие не се задоволни од условите кои им ги...

Струмица

ЧЕСТИТКИ: Најсреќниот ден за струмичанецот Никола Ѓоргиев, „Денес се роди нашата принцеза Марија“

Најдобриот македонски одбојкар кој е роден во Струмица, Никола Ѓоргиев и неговата сопруга Дани имаат посебни моменти за радост, откако на свет дојде ќеркичката...