bandr
Струмица

(ФОТО) ОСМИОТ МОТО СОБИР ВО ЧЕСТ НА ДЕЈАН СУЗУКИ ОДБЕЛЕЖАН УПАТУВАЈЌИ ПОДДРШКА НА ДЕЦАТА СО ДАУНОВ СИНДРОМ!

Осмиот мото собир во чест на Деан Сузуки, момчето кое пред осум години го загуби својот живот-одбележан на еден убав начин упатуваќи поддршка на Децата со...

Струмица

 УЧЕНИЦИТЕ И ПРОФЕСОРИТЕ ОД СОУ „ДИМИТАР ВЛАХОВ“ ГО ОДБЕЛЕЖАА „СВЕТСКИОТ ДЕН НА ЛИЦАТА СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ“

Под мотото „Сите сме со посебни потреби“ учениците од Ученичката заедница и професорите од нашето училиште се вклучија во одбележување на 3 -ти декември...

Струмица

Заедничко дружење и учење преку проектни активности во ООУ „Маршал Тито“ од Струмица

Во рамките на проектот „Јакнење на меѓуетничката соработка во општините“, финансиран од Детската Фондација Песталоци и имплементиран од Македонскиот центар за...