strumica denes logo
ТАКСИ

август 15, 2019

РЕАКЦИЈА НА ГРАЃАНИТЕ: ОДРЕДЕНИ ТАКСИ ПРЕВОЗНИЦИ НЕ ВОЗАТ ГРАДСКИ РЕЛАЦИИ!

Во состав на нашата рубрика Пријави проблем, пристигнаа голем број

Види повеќе

јули 18, 2019

СВР Струмица исклучи од сообракај 6 такси возила

СВР Струмица на ден 16.07.2019 година од 8 до 13

Види повеќе

февруари 9, 2019

СТРУМИЧАНИ ВО ПАНИКА: ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ НОВИТЕ БРОЕВИ НА ТАКСИ СТАНИЦИТЕ ВО СТРУМИЦА!

Струмичани во паника откако такси станиците во Струмица ги променија

Види повеќе

септември 21, 2018

ТАКСИСТИТЕ ОД СТРУМИЦА РЕАГИРААТ: САМО ОДРЕДЕНИ ТАКСИ КОМПАНИИ СЕ ДОГОВОРЕНИ ЗА ПОКАЧУВАЊЕ!

Преку телефонски разговор на порталот Струмица Денес со одредени такси

Види повеќе

август 13, 2018

Граѓаните реагираат: Такси возило нема ни за „жива глава“!

Во текот на летните месеци недостигот за некое такси возило

Види повеќе