strumica denes logo

СТРУМИЧАНИ ВО ПАНИКА: ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ НОВИТЕ БРОЕВИ НА ТАКСИ СТАНИЦИТЕ ВО СТРУМИЦА!

Автор:

Датум:

февруари 9, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

февруари 9, 2019

Категории:

Струмица

Струмичани во паника откако такси станиците во Струмица ги променија своите броеви. Во продолжение погледнете ги новите:

13 188
13 098
15060
13870
13991