strumica denes logo
Совет

декември 27, 2018

СОВЕТОТ НА ОПШТИНА СТРУМИЦА ЌЕ ЈА ОДРЖИ ОСУМНАЕСЕТТАТА СЕДНИЦА СО СЛЕДНИОТ ДНЕВЕН РЕД!

Осумнаесеттата седница на Советот на општина Струмица ќе се одржи

Види повеќе

септември 4, 2018

Претседателот на Советот Марјан Даскаловски меѓу првачињата во ООУ „Никола Вапцаров“

Основното општинско училиште „Никола Вапцаров“ денеска на првиот ден од

Види повеќе

август 23, 2018

МИА: СОВЕТОТ НА СТРУМИЦА ПОБАРА ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА БРОЈОТ НА ПОЛИЦАЈЦИ ВО ПОЛИЦИСКАТА СТАНИЦА

МИА: Безбедносната состојба во општина Струмица е релативно добра, но

Види повеќе

јуни 14, 2018

Се одржа единаесеттата седница на Советот на општина Струмица

Членовите на Советот на општина Струмица денеска ја одржаа единаесеттата

Види повеќе

април 12, 2018

Советот на општина Струмица ја одржа деветтата седница

Советот на општина Струмица денеска ја одржа деветтата седница на

Види повеќе

април 4, 2018

Советот на општина Василево ја одржа осмата седница

Советот на општина Василево ја одржа осмата седница и ги

Види повеќе