strumica denes logo

Претседателот на Советот Марјан Даскаловски меѓу првачињата во ООУ „Никола Вапцаров“

Автор:

Датум:

септември 4, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

септември 4, 2018

Категории:

Култура

Основното општинско училиште „Никола Вапцаров“ денеска на првиот ден од новата учебна година со свечена приредба им посака добредојде на новите ученици – првачињата. Покрај првачињата и нивните родители и вработените во училиштето, на свечениот прием присуствуваа и претседателот на Советот на општина Струмица, Марјан Даскаловски и Зоран Узунов овластен просветен инспектор од општина Струмица.