Home

Perdormire

Tag - НАГРАДА

Култура

Димитар Џорлев од ООУ „Видое Подгорец“ освои златен медал на Јуниорската македонска математичка олимпијада

На Машинскиот факултет во Скопје, викендот, се одржа 22-та Јуниорска македонска математичка олимпијада на која учествуваа најдобрите математичари од неодамна...