strumica denes logo
фирма

февруари 15, 2019

ОГЛАС: ФИРМАТА ВАМЕТАЛ ДООЕЛ-СТРУМИЦА ВРАБОТУВА!

Фирмата ВАМЕТАЛ ДООЕЛ Струмица има потреба од вработување на: -овластен

Види повеќе

јануари 26, 2019

ПРИВАТНА ФИРМА ВО СВИДОВИЦА ПЛАТИЛА БАГЕР ЗА ДА ГО ИСЧИСТИ СНЕГОТ БИДЕЈЌИ НЕМАЛО КОЈ ДРУГ!

„Кога нема кој да плати да се исчистат населените места,

Види повеќе

септември 17, 2018

ФИРМАТА „ВЕГЕ САЛАТИ“ ИМА ПОТРЕБА ОД РАБОТНИЦИ И РАБОТНИЧКИ ЗА ВО ПОГОН!

Фирмата „ВЕГЕ САЛАТИ“ има потреба од работници и работнички за

Види повеќе

август 31, 2018

(ФОТО) ПОТРЕБНИ СМЕ ИМ НА НАШИТЕ СТРУМИЧАНИ НА КОИ ИМ ИЗГОРЕ ЦЕЛАТА КУЌА – ДА ДОНИРАМЕ КОЈ ШТО МОЖЕ!

Неодамна на улицата „Киро Абрашев“ во Струмица се случи голем

Види повеќе

јули 28, 2018

ОГЛАС ЗА РАБОТА: ПОТРЕБНА Е ЛИЧНОСТ ЗА КОМЕРЦИЈАЛИСТ ВО ФИРМАТА ЈАНЕВ ТРЕЈД-МАР, СТРУМИЦА

Потребна е личност за комерцијалист за фирмата ЈАНЕВ ТРЕЈД-МАР,СТРУМИЦА. Фирмата

Види повеќе