strumica denes logo

ФИРМАТА „ВЕГЕ САЛАТИ“ ИМА ПОТРЕБА ОД РАБОТНИЦИ И РАБОТНИЧКИ ЗА ВО ПОГОН!

Автор:

Датум:

септември 17, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

септември 17, 2018

Категории:

Култура

Фирмата „ВЕГЕ САЛАТИ“ има потреба од работници и работнички за во погон за производство на салати. Плата и услови одлични! Телефон за контакт: 070 253 206