strumica denes logo

ОГЛАС ЗА РАБОТА: ПОТРЕБНА Е ЛИЧНОСТ ЗА КОМЕРЦИЈАЛИСТ ВО ФИРМАТА ЈАНЕВ ТРЕЈД-МАР, СТРУМИЦА

Автор:

Датум:

јули 28, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

јули 28, 2018

Категории:

Култура
Потребна е личност за комерцијалист за фирмата ЈАНЕВ ТРЕЈД-МАР,СТРУМИЦА. Фирмата врши дистрибуција на програмата ДОБРА ВОДА и ЛАДНА ВОДА како и кондиторски производи од програмата ПОБЕДА БУРГАС. Реонот каде се врши комерција и дистрибуција е од Радовиш,Струмица и Гевгелија.
Предности ќе имаат оние лица кои имаат познавање од комерцијално работење, односно некакво искуство во продажба. Полот и возраста не се важни. На располагање имаат службено возило и телефон. Загарантирана плата по договор и додатни бонуси на остварена продажба и наплата.
Потребно е кандидатот да е позитивна личност со стремеж кон остварување на зададените таргети од страна на претпоставените лица.
ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТ: 071 233 338, Зоран