Home

Perdormire
Струмица

ПРИВАТНА ФИРМА ВО СВИДОВИЦА ПЛАТИЛА БАГЕР ЗА ДА ГО ИСЧИСТИ СНЕГОТ БИДЕЈЌИ НЕМАЛО КОЈ ДРУГ!

Home

„Кога нема кој да плати да се исчистат населените места, мораме самите ние“ – напиша на својот фејсбук профил жител на населеното место Свидовица. Тој вели дека благодарение на фирмата ВА-ТОН СКИП-Свидовица, снегот денеска бил исчистен.