strumica denes logo
Добрејци

август 15, 2019

ОВИЕ ФАКТИ ЗА СЕЛО ДОБРЕЈЦИ СО СИГУРНОСТ НЕ ГИ ЗНАЕТЕ

Разделено од Кривата река на Старо и Ново Добрејци, ова

Види повеќе

октомври 3, 2018

НЕОФИЦИЈАЛНО: Вчера на стариот пат кон Добрејци постаро лице на велосипед уапсено со дрога!

Како што не информираа ПОВЕЌЕ ОЧЕВИДЦИ, вчера на стариот пат

Види повеќе

јуни 4, 2018

Влезот во Струмица од кај Добрејци ќе добие нов лик

Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ викендов започна со активности

Види повеќе

април 17, 2018

Се изведуваат атмосферски сливници на патот кон Добрејци

Екипи од секторот за водовод и канализација при Јавното претпријатие

Види повеќе

март 27, 2018

Уличното осветлување во Добрејци проширено со нови ЛЕД светилки

Од синоќа во населеното место Добрејци извршено е проширување на

Види повеќе