strumica denes logo

НЕОФИЦИЈАЛНО: Вчера на стариот пат кон Добрејци постаро лице на велосипед уапсено со дрога!

Автор:

Датум:

октомври 3, 2018

Категории:

Хроника

Автор:

Датум:

октомври 3, 2018

Категории:

Хроника

Како што не информираа ПОВЕЌЕ ОЧЕВИДЦИ, вчера на стариот пат кон Добрејци постаро лице од околу 60 годишна возраст  кое било на велосипед уапсено е поради дрога. Информациите се неофицијални и се’уште не се потврдени од струмичката полиција. Со повеќе детали подоцна!