Home

Perdormire
ВМРО-ДПМНЕ

НОВИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ НА СТРУМИЧКОТО ВМРО-ДПМНЕ СО ПОВИК ДО СТРУМИЧАНИ: УТРЕ ПРОТЕСТ СО ВОЗИЛА ВО СТРУМИЦА ЗА ДА НЕ БИДЕ ПРЕДОЦНА!

Home

Жан Дрвошанов, претседател на ВМРО-ДПМНЕ Струмица:

За утре со почеток во 18 часот ВМРО-ДПМНЕ закажува протест со моторни возила…
ПОНЕДЕЛНИК 30 НОЕМВРИ
СО ПОЧЕТОК ВО 18:00 ЧАСОТ
ПРОТЕСТ СО ВОЗИЛА ВО СТРУМИЦА:

ПРОТЕСТ СЕГА ЗА ДА НЕ БИДЕ ПРЕДОЦНА!

ОД УЛИЦА НИКОЛА ТЕСЛА ДО ПРЕД СОБРАНИЕ НА ОПШТИНА СТРУМИЦА.

ВЕ ПОКАНУВАМЕ ДА НИ СЕ ПРИДРУЖИТЕ,
ДА ПОКАЖЕМЕ ЕДИНСТВО,
ЗАВРШУВА СТРАВОТ,
ЗАПОЧНУВА НОВА СТРАНИЦА НА ОТПОРОТ НА МАКЕДОНСКИОТ НАРОД!

ДА ЖИВЕЕ СТРУМИЦА,
ДА ЖИВЕЕ МАКЕДОНИЈА!