bandr

Убава слика: Пандев со својот син Филипо продефилира пред мечот!

Убава слика на арената „Тоше Проески“ пред натпреварот на македонската репрезентација против Австрија.

Капитенот Горан Пандев заедно со својот син Филипо продефилира пред натпреварот за интонирањето на официјалните химни на двете селекции.