ПОСЛЕДНИОТ ТАНЦ НА НАЈГОЛЕМИОТ – ГОРАН ПАНДЕВ, МАКЕДОНЦИТЕ ТИ СЕ ПОКЛОНУВААТ ЗА СЕ’ ШТО НАПРАВИ!

јуни 21, 2021

Последниот танц на капитенот денеска во 18:00 часот против репрезентацијата на Холандија. Горан Пандев за последен пат ќе истрча на зелениот тепих! МАКЕДОНИЈА и МАКЕДОНЦИТЕ ти се поклонуваат.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: