strumica denes logo
Здравје

март 30, 2023

Бесплатни кардиолошки прегледи и консултации – само во Кардио Стојменов!

По повод Светскиот ден на здравјето кој се одбележува секоја

Види повеќе

март 22, 2023

БРАВО: ВО СТРУМИЧКАТА БОЛНИЦА ЗА ПРВПАТ Е ИЗВЕДЕНА ПРОЦЕДУРА ЗА СТЕНТИРАЊЕ НА ВРАТНА АРТЕРИЈА!

Во Општа болница Струмица веќе 5 месеци функционира одделот за

Види повеќе

март 15, 2023

Пациентите повеќе нема потреба да плаќаат на приватно – Струмичката болница купи рентген за заб!

Рентгенот на заб, пациентите од струмичко повеќе нема потреба да

Види повеќе

март 12, 2023

МАЈА КОЗАРОВА ДИМИТРИЕВА: Пролетно чистење за подобрување на вашето здравјето!

Автор: Маја Козарова Димитриева – основач на Maya Health Method

Види повеќе

март 9, 2023

Се зголемува бројот на лица со бубрежно заболување!

Се зголемува бројот на лица со хронично бубрежно заболување, предупредуваат

Види повеќе