strumica denes logo

ДОДЕКА ТРАЕ ТОПЛОТНИОТ БРАН, ВО СТРУМИЦА НА НЕКОЛКУ ЛОКАЦИИ ЌЕ ИМАМЕ ПУНКТОВИ СО ВОДА ЗА ГРАЃАНИТЕ!

Автор:

Датум:

јули 18, 2023

Категории:

Здравје, Струмица

Автор:

Датум:

јули 18, 2023

Категории:

Здравје, Струмица

Коста Костадинов, градоначалник на општина Струмица:

Во соработка со Црвен Крст Струмица започнувајки од денес па се додека трае топлотниот бран, на неколку локации во градот ќе имаме пунктови со вода за граѓаните кои се принудени да излезат во часови кога температурите се превисоки.

Грижата за граѓаните на прво место.