ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ ОДЛИЧНИТЕ РЕЗУЛТАТИ ОД ФИЗИКАЛНАТА ТЕРАПИЈА И РЕХАБИЛИТАЦИЈА НА ЕДЕM ВЕЛНЕС ЦЕНТЕР ВО СТРУМИЦА!

април 28, 2023

Едем Велнес Центар е еден од ретките центри по физикална терапија и рехабилитација кои се занимаваат со корекција на деформитети и лечење на комплексни болки насекаде во телото.

Тие се единствени во Македонија кои употребуваат свој Едем метод на база на неурокинетика и кинезиологија со кој ги постигнуваат овие прекрасни резултати.

Погледнете ги сликите пред и потоа подолу 👇

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: