Perdormire

Празници

Празници

Денеска се празнуваат Преподобните Ксенофонт и Марија и нивните синови Јован и Аркадиј!

Угледни и богати цариграѓани. Живееја богоугодно и со најголемо внимание ги воспитуваа своите синови во христијански дух. Кога синовите им пораснаа, ги пратија...