bandr

Струмица

Струмица

Учениците од СОУ „Никола Карев“ изведоа мултимедијален настан „Традиционално модерни“

Со поддршка од Проектот на УСАИД за меѓуетничка интеграција на младите во образованието, денеска, во домот на АРМ се одржа мултимедијален настан „Традиционално...