bandr

Струмица

Ново Село Струмица

(ФОТО НА ДЕНОТ) ВО СЕКОЕ ЛОШО ИМА И ДОБРО: МЛАДИТЕ ОД СТРУМИЧКО „ЛОВАТ“ РИБИ НА АСФАЛТ!

Фотографијата е објавена со согласност од момчињата кои ја направија оваа интересна и уникатна фотографија денеска. Во описот на фотографијата тие напишаа: „Во...

Струмица

ПАЗАРЏИИТЕ ВО „ГЛОБАЛ“ СЕ ЖАЛАТ: „ОВА Е СРАМОТА НИ ЈА ИСКЛУЧИЈА СТРУЈАТА“, „КОМУНАЛЕЦ“ СО РЕАКЦИЈА ДО ПАЗАРЏИИТЕ!

До редакцијата на Струмица Денес пристигна информација од повеќе граѓани кои се корисници на тезги во Градскиот пазар во склоп на Г.Т.Ц„Глобал“-Стурмица дека...

Струмица

ВЕСТ НА ДЕНОТ: ВО СТРУМИЦА ЗАВРШИ ИЗГРАДБАТА НА НОВАТА ЗГРАДА СО СОЦИЈАЛНИ СТАНОВИ, ЗА НЕКОЛКУ ДЕНОВИ ЌЕ БИДЕ РАСПИШАН КОНКУРСОТ!

Во Струмица заврши изградбата на новата зграда со социјални станови во која денеска беа министерот за транспорт и врски Горан Сугарески, директорот на АД за...

Струмица Хроника

ПРОБЛЕМ ВО СТРУМИЦА: СТРУМИЧАНИ СЕ ЖАЛАТ, ДУПКИТЕ ВО ГРАДОТ СЕКОЈДНЕВНО ИМ ГИ ОШТЕТУВААТ НИВНИТЕ АВТОМОБИЛИ!

Во порака на Струмица Денес пристигнаа фотографии од оштетена гума на автомобилот поради дупките на улиците во Струмица. Инаку, читателот гумите на својот...