Perdormire
Струмица

(ФОТОГАЛЕРИЈА) НЕЗАМЕНЛИВИ И НАЈДОБРИ: „МАЧУК“-ПАРФИМЕРИЈА „ДИОР“ 27 ГОДИНИ МЕЃУ СТРУМИЧАНИ!

Докажан квалитет, пристапни цени, одлична услуга! 27 години „Мачук“-парфимерија „Диор“ меѓу струмичани. Кога и да ни било потребно мирис кој го посакуваме во...

Струмица

ГРАЃАНИТЕ НА СТРУМИЦА ПРАШУВААТ ДО КАДЕ Е ИЗГРАДБАТА НА СТАЦИОНАРОТ ЗА БЕЗДОМНИ ЖИВОТНИ? ОД ОПШТИНА СТРУМИЦА СЕ’ УШТЕ НЕМА ОДГОВОР!

Здруженијата на љубители и заштита на животни во Струмица како и повеќе граѓани од општина Струмица, деновиве во порака до нашата редакција испраќаат...

  • Big-Baner.jpg
  • 300x250.png
  • BANER-19_06.gif