Perdormire
Струмица

ИНТЕРВЈУ НА СТРУМИЦА ДЕНЕС СО СТРУМИЧАНЕЦОТ ВАСИЛИЈ – ЧОВЕКОТ КОЈ СО ГОЛЕМА ЉУБОВ НА ЦЕНТАРОТ ВО СТРУМИЦА ПРОДАВАШЕ МАКЕДОНСКИ СУВЕНИРИ И ПРОДУКТИ!

Василиј е човекот кој со голема љубов на центарот во Струмица продаваше македонски сувенири и продукти. Неговата „тезга“ обоена со црвено-жолтата боја го...

Струмица

СТРУМИЧКАТА ПОЛИЦИЈА ВЧЕРА ЗА СЕДУМ ЧАСА КАЗНИЛА 37 ВОЗАЧИ КОИ УПРАВУВААТ ВОЗИЛА СО БРЗИНА ПОГОЛЕМА ОД ДОЗВОЛЕНАТА!

– На 25.08.2019 во периодот од 14.00 до 20.00 часот на подрачјето на СВР Струмица била спроведена акциска контрола за откривање на возачи кои управуваат...

Струмица

(ВИДЕО) БРОЈКИТЕ НА НЕГОВИОТ ЈУТЈУБ КАНАЛ РАСТАТ СЕ’ ПОВЕЌЕ ОД ДЕН НА ДЕН: ЈУТЈУБЕРОТ СЛАВЕ КОЛЕВСКИ ИСФРЛЕН ОД ОБЕЗБЕДУВАЊЕТО ОД ГЛАВНАТА БИНА НА СТРУМИЦА ОПЕН ФЕСТИВАЛ!

Претплатниците на неговиот јутјуб канал растат се’ повеќе од ден на ден, а прегледите на видеата му достигнуваат и над 20.000. Струмичкиот јутјубер Славе...

Струмица

ЈАНЕ КИРОВ: СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ СЕ КОРИСТАТ ЗА ИСМЕЈУВАЊЕ, А ПОПУЛАРНОСТА ВО ДРУШТВОТО СЕ МЕРИ СПОРЕД СКАПАТА МАРКА НА ОБЛЕКА И ТЕЛЕФОН!

Јане Киров: СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ СЕ КОРИСТАТ ЗА ИСМЕЈУВАЊЕ, А ПОПУЛАРНОСТА ВО ДРУШТВОТО СЕ МЕРИ СПОРЕД СКАПАТА МАРКА НА ОБЛЕКА И ТЕЛЕФОН! Родителите заедно со...

Струмица

ВО ЧЕТВРТОК, НА ГОЛЕМИОТ ПРАЗНИК БОГОРОДИЦА, ЦРВЕН КРСТ-СТРУМИЦА ОРГАНИЗИРА ГРАЃАНСКА КРВОДАРИТЕЛСКА АКЦИЈА!

На ден 29.08.2019 (четврток) од 08:30 до 14:00 часот, Општинската организација на Црвен крст Струмица заедно со Службата за трансфузиона медицина Струмица...