strumica denes logo

јули 14, 2024

ОБИД ЗА АТЕНТАТ НА ДОНАЛД ТРАМП? БИНАТА ЈА НАПУШТИ СО КРВАВО ЛИЦЕ!

На митинг во Пенсилванија, додека говорел Трамп, се слушнале пет

Види повеќе

јули 13, 2024

Четири издрогирани деца биле пронајдени во двор во Скопје!

Полицијата уапси 40-годишен скопјанец во чиј дом вчера беа пронајдени

Види повеќе

јули 13, 2024

СТРУМИЧКИОТ ГОЛМАНСКИ ТАЛЕНТ ЉУПЧЕ ЏЕКОВ ПОТПИША ДОГОВОР ЗА СОРАБОТКА СО ПОЗНАТ ГЕРМАНСКИ СПОРТСКИ БРЕНД!

Македонскиот репрезентивен голман, Љупче Џеков потпиша договор за соработката со

Види повеќе

јули 12, 2024

НАТАША СТОЈАНОВА Е ВТОРАТА НАЗНАЧЕНА ГЛАВНА СЕСТРА ВО СТРУМИЧКАТА БОЛНИЦА!

Освен Ѓургица Дузлеска, за главна сестра е назначена и Наташа

Види повеќе

јули 12, 2024

ЃУРГИЦА ДУЗЛЕСКА Е НАЗНАЧЕНА ЗА ГЛАВНА СЕСТРА ВО СТРУМИЧКАТА БОЛНИЦА!

Вистински професионалец кој има помогнато на многу луѓе досега. Ѓургица

Види повеќе

јули 12, 2024

Д-Р ГОЦЕ ХРИСТОВ Е НОВИОТ ДИРЕКТОР НА СТРУМИЧКАТА БОЛНИЦА!

Од денес со ЈЗУ Општа Болница Струмица ќе раководи нов

Види повеќе

јули 12, 2024

Денес се празнуваат Светите првоврховни апостоли Петар и Павле

Син Јонин, брат на Андреј Првоповиканиот, од племето Симеоново, од

Види повеќе