strumica denes logo
загадување

февруари 1, 2019

(ФОТО) Инспекторите денеска открија двајца загадувачи на амбиенталниот воздух!

Oвластениот комунален инспектор и овластениот инспектор за животна средина од

Види повеќе

јануари 30, 2019

СТРУМИЦА ПОВТОРНО НАЈЗАГАДЕН ГРАД ВО МАКЕДОНИЈА!

Загадувањето на воздухот станува еден од најголемите проблеми на Струмица.

Види повеќе

јануари 20, 2019

ВОНРЕДНО ИЗВЕСТУВАЊЕ: СЕ ПРОДОЛЖУВА ЗИМСКИОТ РАСПУСТ!

Се известуваат сите ученици од струмичките основни и средни училишта

Види повеќе

декември 9, 2018

СИНОЌА СТРУМИЦА БЕШЕ НАЈЗАГАДЕН ГРАД ВО ЕВРОПА!

Ова се податоците од загаденоста со ПМ 10 честитчки во

Види повеќе

декември 4, 2018

СТРУМИЦА МЕЃУ ПЕТТЕ НАЈЗАГАДЕНИ ГРАДОВИ ВО СВЕТОТ!

Загадувањето на воздухот во изминатите два дена во Струмица како

Види повеќе

ноември 9, 2018

(ФОТОГАЛЕРИЈА) КОНЕЧНО: КАЗНЕТИ ПОВЕЌЕ ЗАГАДУВАЧИ НА ВОЗДУХОТ ВО СТРУМИЦА!

Доаѓа периодот од годината во кој поради временските услови започнува

Види повеќе

октомври 6, 2018

(ВИДЕО) РУБРИКА: ПРОБЛЕМ ВО СТРУМИЦА – ЌЕ ПРЕСТАНЕ ЛИ ПАЛЕЊЕТО ОТПАД НА ТРАНЗИТОТ? – РЕАКЦИЈА НА ГРАЃАНИ!

„Ќе престане ли некогаш палењето отпад и загадувањето на воздхот

Види повеќе