strumica denes logo
вода

март 26, 2019

Известување: Прекин на водоснабдување до 15:00 часот на повеќе улици во Струмица!

Поради дефект на водоводната мрежа, денес 26.03.2019 година, вторник, во

Види повеќе

септември 12, 2018

ИЗВЕСТУВАЊЕ: Прекин на снабдувањето со вода за пиење на две улици во Струмица!

Ве известуваме дека на ден 12 септември, среда, од 11:30

Види повеќе

март 26, 2018

Поради дефект прекинато е водоснабдувањето на четири улици во градот

Поради дефект на водоводната мрежа, денес, 26.03.2018, понеделник, без водоснабдување

Види повеќе