strumica denes logo

Известување: Прекин на водоснабдување до 15:00 часот на повеќе улици во Струмица!

Автор:

Датум:

март 26, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

март 26, 2019

Категории:

Струмица

Поради дефект на водоводната мрежа, денес 26.03.2019 година, вторник, во интервал од 07 ч. до 15 ч. ќе има прекин во водоснабдувањето на корисниците од улиците „Бетовенова“, „Бошко Буха“, „Браѕтство“и дел од улиците „5 – ти Ноември“ и „Плачковица“. Работната единица од Секторот „Водовод и канализација“ е на терен и работи на отстранување на дефектот.