strumica denes logo
вмро

октомври 28, 2018

УМС ВАСИЛЕВО СО ПАРОДИЈА : ПАТОТ МАСОВНО ГО ПОДДРЖУВА ДОГОВОРОТ

УМС НА ВМРО-ДПМНЕ ВАСИЛЕВО, на својата официјална фејсбук страница објавија

Види повеќе