strumica denes logo

ОК ВМРО-ДПМНЕ СТРУМИЦА ПОВИКУВА НА МАСОВНОСТ НА ПРОТЕСТОТ КОЈ ЌЕ СЕ ОДРЖИ НА 2 ЈУНИ!

Автор:

Датум:

мај 27, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

мај 27, 2018

Категории:

Култура

 

ВМРО-ДПМНЕ на 2 јуни во Скопје пред Владата на Република Македонија ќе организира народен протест, кој како што изјави претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски овој протест ќе биде за сите оние  сите оние обесправени, сите оние разочарани, сите оние излажани од страна на Зоран Заев и политичарите околу Зоран Заев.

Како што објавија и на официјалната страница на ОК ВМРО-ДПМНЕ СТРУМИЦА, за големиот протест ќе има организирано превоз и од Струмица од пред ТИНЕКС во 16:00 часот. Ги повикуваат сите симпатизери, членови и граѓани кои се загрижени за својата татковина да земаат учество во големиот антивладин протест.