strumica denes logo
владо јаневски

април 14, 2019

(ФОТОГАЛЕРИЈА) ВИКЕНД ЗА ПАМЕТЕЊЕ ВО „АВАТАР“, ДВА БОНА, СЛАТКАРИСТИКА И ВЛАДО ЈАНЕВСКИ ГИ ВООДУШЕВИЈА СТРУМИЧАНИ!

Петок, 2 бона и Слаткаристика! Сабота незаменливиот Владо Јаневски. Преку

Види повеќе

април 9, 2019

ГОЛЕМА ЗАИНТЕРЕСИРАНОСТ ЗА КОНЦЕРТОТ НА ВЛАДО ЈАНЕВСКИ ВО САБОТА ВО „АВАТАР“

По големиот концерт во преполната Вип Арена “Борис Трајковски”, за

Види повеќе