Home

Perdormire
Струмица

(ФОТОГАЛЕРИЈА) ВИКЕНД ЗА ПАМЕТЕЊЕ ВО „АВАТАР“, ДВА БОНА, СЛАТКАРИСТИКА И ВЛАДО ЈАНЕВСКИ ГИ ВООДУШЕВИЈА СТРУМИЧАНИ!

Home

Петок, 2 бона и Слаткаристика! Сабота незаменливиот Владо Јаневски. Преку фотографии погледнете како помина феноменалниот викенд во „Аватар“ кои многумина ќе го паметат по одличните забави: