ВЛАДО ЈАНЕВСКИ СО КОНЦЕРТ ВО СТРУМИЦА: УТРЕ ВО „АВАТАР“ ЌЕ СЕ ПЕАТ ПОЗНАТИТЕ „НЕКОГАШ И НЕГДЕ“, „БУЛКА“, „ЦРНО ТИКВЕШКО“

април 7, 2019

Миленикот на женската публика, познатиот шармер Владо Јаневски во сабота 13.04.2019  во Струмица ќе одржи свој концерт! „Аватар“ ќе биде местото каде ќе се пеат сите познати хитови на Јаневски. Затоа резервирајте навреме!

📱Горан – 078/284-978

📱Кристина Тондева- 078/428-024

📱Боби Николов – 071/332-712

📱Ангела Узунова – ‭075/723-888‬

📱Славе Колевски – 071/287-777

📱Стефан – 078/366-755

📱Мартин Величковски – 072/528-746

🅰️VATAR – THE PLACE TO BE!💚

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: