strumica denes logo

ГОЛЕМА ЗАИНТЕРЕСИРАНОСТ ЗА КОНЦЕРТОТ НА ВЛАДО ЈАНЕВСКИ ВО САБОТА ВО „АВАТАР“

Автор:

Датум:

април 9, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

април 9, 2019

Категории:

Струмица

По големиот концерт во преполната Вип Арена “Борис Трајковски”, за 25 години музичка кариера, чаирскиот романтичар #ВладоЈаневски, ни доаѓа во Струмица!

#Сабота, ќе биде вечер исполнета со многу емоции. Многу од вас преку антологиската “Црно тиквешко” ќе се потсетат на првата љубов, поголемите љубовџии со задоволство ќе ја потпевнуваат “Десет девојки”. Ќе ве навратиме во детството со евергрините кои Владо ги испеа со култната група Ластовица, како што се Корпичка, Пушење, И да умрам млад и многу други.

Некогаш и негде, Што и да е ќе помине, Две души и месечина, Срце преку небото, Евергрин, Ама јас те сакам тебе, Булки… се само дел од богатиот долгогодишен репертоар на Владо со кој пораснавме сите и секој од нас ќе се пронајде во некоја негова песна.

Затоа во сабота, бидете дел од ова наше заедничко пеење на песните од Владо Јаневски!

#резервации смс/вибер👇
📱Горан – 078/284-978

📱Кристина Тондева- 078/428-024

📱Боби Николов – 071/332-712

📱Ангела Узунова – ‭075/723-888‬

📱Славе Колевски – 071/287-777

📱Стефан – 078/366-755

📱Мартин Величковски – 072/528-746

Или на профилите на #facebook / #instagram кај менаџерите!

🅰️VATAR – THE PLACE TO BE!💚