strumica denes logo

„БУЛКИ„ , „НЕКОГАШ И НЕГДЕ“, „ЧАИРСКА РОМАНТИКА“ И ВЛАДО ЈАНЕВСКИ НА СТРУМИЦА ОПЕН ФЕСТИВАЛ 2018!

Автор:

Датум:

јули 2, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

јули 2, 2018

Категории:

Култура

На првиот ден од фестивалот Струмица Опен Фест кој ќе се одржи од 10-ти до 19 август, ќе наспати познатиот и шармантен Владо Јаневски. Присутните во еден глас ќе ги испеат познатите хитови „Булки“, „Некогаш и Негде“, „Чаирска Романтика“.